Hlavní obsah
Článek

Veřejně dělá ramena, ale v soukromí je v něm malá dušička! Josef Rychtář (65) se až dosud vysmíval všem možným zprávám Domenica Martucciho (47), podle kterého už byl v Itálii odsouzen za několik trestných činů nejen k finanční pokutě, ale dostal údajně už i nepodmíněně basu. Rychtář to vždy označuje za výmysly, nicméně se prý teď strašně bojí opustit Českou republiku s obavou, aby za hranicemi nebyl spoután a vsazen do italského žaláře.

Informaci potvrdil jeho oficiální tiskový mluvčí s tím, že chtěl Rychtáře pozvat na dovolenou do Itálie. „Jenže mám teď problém kvůli tomu, co Martucci říká, že by ho tam zavřeli, tak nechce nikam jet. Sice jsme to spolu byli zjišťovat na italské ambasádě, zda nedorazila nějaká žádost o jeho vydání, nic tam prý nemají, ale stejně nechce radši nikam jezdit mimo republiku,“ prozradil Super.cz hlásný trouba Josefa Rychtáře.

Martucci v červnu oznámil, že k předchozí tříleté podmínce nový italský soud přidal Rychtářovi další dva měsíce, celé to sečetl a rovnou prý určil, že si má jít sednout natvrdo. Tresty se mají týkat jeho chování při výletě do Itálie před dvěma lety, kdy se rozhodl, že získá zpět Ivetu Bartošovou, která na jih odjela se Zdeńkem Macurou dobrovolně na dovolenou. Později sice tvrdila, že byla unesena, to samé říkal i sám Rychtář, policie jim ale neuvěřila. Už i proto, že to tehdy byla Bartošová, kdo sháněl kontakt na Macuru, jehož chtěla poprosit, aby ji vzal k moři.

„I kdyby Martucci nelhal, panu Rychtářovi dosud z Itálie nedorazila jediná soudní obsílka. V tomhle jsou všechny zákony na světě stejné, proces by museli obnovit, neměl šanci se hájit,“ dodal mluvčí Rychtáře

Reklama

Další články

Načítám