Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve filmech Tomáše Magnuska, které se obvykle nedostanou ani do velkých multiplexových sítí, jsme zvyklí na ledacos, takže před příchodem na premiéru jeho nového počinu Modelky s.r.o. jsme se domnívali, že jsme dostatečně obrněni. Chyba lávky.

Ale pár světlých okamžiků jsme našli. Regina Rázlová (76) a Evelyna Steimarová, které se na plátně objevily po letech, jsou stále krásné dámy a měly i k věku přiměřené outfity. Na premiéře se bohužel neobjevily. A Martin Kraus, jehož známe ze seriálů Cesty domů a Svatby v Benátkách, je i tady sexy. Když má líbací scénu, zašimrá v podbřišku snad každou.

Pak jsou zde ovšem i chvilky úplné hrůzy, kdy nevěříte vlastním očím a uším. Asi nejhorší je, když si producent Magnusek přidělil roli gaye, jenž si prozpěvuje říkanku, kterou podle Nikol Moravcové (36) znají děti na Mostecku už od školky, ve znění: Vystříkám ti do vlasů vůni mého ocasu. Nebo když dívka v podání hvězdičky Ulice Anety Krejčíkové, která jako nymfomanka dusí muže svými obřími ňadry, v závěru snímku prozradí sladkým hláskem, že její jméno je Ornella. Anebo to snad byl okamžik, když se na plátně objevil Domenico Martucci (47) jako italský modelingový král?

Mezi účinkujícími modelkami jsme neznali jedinou kromě Nikol Moravcové. Reportérka Tereza Jemelíková prý roli vzala proto, že jí režisér sdělil, že jde o parodii. "Kdysi jsem pro Tomáše Magnuska hrála reportérku ve Školním výletu a pak se mi ozval, že pro mne má roli modelky. Oponovala jsem mu, že mi v jednatřiceti roli modelky nikdo neuvěří. Ale když mi řekl, že jde o parodii, vzala jsem to," řekla Super.cz Tereza, která si fotomodelingem přivydělávala krátce po dvacítce. "Na molo jsem prťavá. A soudná jsem i co se herectví týče. Je tady spousta lepších, než jsem já," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám