Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z dívek, která bude dovádět po boku Nikol Moravcové (36) a Terezy Jemelíkové v možná až příliš lehké komedii Modelky s.r.o., je Eva Perkausová (30). Ve filmu zaujme diváky asi nejvíc scéna, kde bude vnadná blondýnka v bikinách řádit ve vodním světě.

Zní to sice dost nepravděpodobně, ale tvůrci filmu tvrdí, že si peroxidovou slečnu s ne úplně přirozeným pomerančovým opálením vybrali kvůli jejím hereckým výkonům a nijak nekalkulovali se skutečností, že je jedním ze zajíčků známého pánského časopisu.

„Eva Perkausová přišla na casting s ostatními dívkami a my jsme si ji vybrali pro její herecké kvality. V každém případě je Eva herecky velmi bezprostřední a talentovaná," uvedl režisér snímku David Laňka. „O to víc nás překvapilo, že byla Eva při natáčení velmi cudná a i ty bazénové scény točila tak trochu s ostychem," dodal.

Prý až po získání role se ve štábu roznesla informace, že Perkausová byla v minulosti spojovaná s Domenicem Martuccim (47), který se ve snímku také dočkal malé role. Podle našich informací se ale Domenico a Eva na place nepotkali.

Tak třeba se po premiéře, plánované na 4. prosince, zrodí nová hvězda. Nechme se překvapit.

Reklama

Další články

Načítám