Hlavní obsah
Článek

Článek o tom, jak Domenico Martucci (47) a Zdeněk Macura (49) zajímavě vzpomínají na loňské extempore nedávno zesnulé Ivety Bartošové (†48), která utekla od Josefa Rychtáře (65) a vyjela si na výlet do Itálie, rozzuřil vdovce po zpěvačce doběla. Zavolal do naší redakce a vyslechli jsme spoustu nadávek na oba dva pány!

„To, co dobytci z Líbeznice (Macura) a z Itálie (Martucci), co tihle dva vrazi provedli v Itálii, nemá obdoby. Mám nahrané hovory, kdy mě celý týden Ivetka žádala o pomoc. Jedno prase ji předalo druhému praseti, tak to celé bylo. Předložím záznamy policii, včetně fotek s modřinami, které měla po celém těle, když jsem si ji převzal zpátky. Na oba dva jsem totiž podal trestní oznámení. Jsou to u mě sprostí vrazi,“ rozohnil se Rychtář.

Zajímavé je, že za celý rok, kdy italskou anabázi vyšetřovala i policie coby únos, aby to jako nesmysl nakonec neřešila, záznamy policii nepředal.

„Nevyžádali si je. Policie je nechtěla,“ vysvětluje nyní Rychtář. Na své verzi s únosem a zavlečením své manželky coby osoby se sníženými rozpoznávacími schopnostmi si dál trvá. Že sama Iveta Macuru kontaktovala přes jednu novinářku s žádostí o pomoc, nebere v potaz.

„Ten prasopes, kdyby měl čisté úmysly, ji měl odvézt do nejbližší nemocnice. Měl jsem se ho už dávno zbavit, a nebudu říkat jak, vy byste to napsal. Měl už dávno skončit tam, odkud není cesty zpátky. Jsem zdravě naštvaný. Ale s oběma si velmi hravě poradím,“ tvrdí nekompromisně.

Na to, že Bartošová čtrnáct dní před svým loňským odjezdem na dovolenou už byla v podobném stavu, a tudíž ji do špitálu měl odvézt dávno sám, reagoval zmateně. Vzpomínky se ztrácejí v lehkém mlžném oparu a je jich zkrátka příliš mnoho!

Reklama

Další články

Načítám