Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má, nebo nemá Josef Rychtář (65) jen necelé dva měsíce po smrti Ivety Bartošové (†48) novou známost? S touto informací přišel Domenico Martucci (47), jemuž se jistá Jana P. jako nová přítelkyně Rychtáře představila. Vdovec to již rázně odmítl, nyní přidal další slova. A „jeho holce“ se líbit nebudou!

„Kdo se podívá na její sociální síť, pochopí. Ta dotyčná paní se sice prezentuje jako moje přítelkyně, ale už začátkem května mě perzekuuje, nelichotivě se o mně vyjadřuje a viní mě z neštěstí, které se stalo. Najednou se pasuje do role mé partnerky? To je scestné. Samozřejmě jsem také viděl její fotku, jak vypadá, to je další věc,“ řekl Super.cz Rychtář.

„Je to něco nepřijatelného. Nemám myšlenky, abych někoho hledal, navíc je mi jasné, že kdyby se po mém boku nějaká taková blbka objevila, novináři by mě roznesli na kopytech. Nebojím se jich, kdybych si nějakou ženu našel, je to moje věc, ale nechci si teď nikoho vázat na krk. Je to strašně čerstvé a bylo by to ode mě nemorální, kdybych něco takového udělal,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám