Hlavní obsah
Článek

Ti dva si zkrátka rádi vjíždí do vlasů! Domenico Martucci (47), který Josefa Rychtáře (65) obvinil například z toho, že chtěl ublížit Arturovi nebo že chtěl na smrti Ivety Bartošové (†48) vytřískat peníze, zahájil novou ofenzívu. Super.cz se ozval s podezřením, že si Rychtář už našel novou partnerku!

„Přišla mi podivná zpráva. Nevěnoval bych jí pozornost, ta žena si to mohla vymyslet, ale připadá mi podivné, jak by věděla, že jsem s Rychtářem v sobotu mluvil, kdyby vážně nebyla jeho přítelkyně? Vypadá to, že je to pravda,“ řekl nám Martucci a přidal i podivný vzkaz od údajné přítelkyně Rychtáře.

„Dobrý den, žádám Vás o Vaši laskavost. Nechte být Josefa Rychtáře na pokoji. Celý náš národ se Vám směje, jak se prezentujete v médiích. Jsem jeho nová přítelkyně a dnes s Vámi hovořil, byla jsem u toho hovoru přítomná…. Hezké odpoledne a přestaňte vyhrožovat jeho rodině nebo Vás bude žalovat. Slečna P. Jana,“ stojí ve zprávě.

„Je to zase nějaký jeho výmysl. Opravdu žádnou přítelkyni nemám a ani nehledám, bylo by to neetické. Chci dostát svému slibu a dožít s myšlenkami na Ivetu,“ uvedl k tomu Rychtář s tím, že tentokrát nejde ani o žádnou legraci, kterou by si z Martucciho dělal. Na toto téma by prý nežertoval.

Reklama

Další články

Načítám