Hlavní obsah
Článek

Nedávno uveřejněný telefonát Ivety Bartošové (†48) s maminkou, s níž hovořila osmnáct hodin před svou smrtí, rozhodně není ze strany Josefa Rychtáře (65) poslední v řadě. Super.cz přiznal, že bude zveřejňovat další věci. A některé asi hodně pikantní!

Rozhodl se totiž bránit se proti některým nařčením. „Veřejnosti budu postupně rozkrývat důkazy. Nejde o to, že bych jen někoho nazýval lhářem. To by bylo tvrzení proti tvrzení a v tom bych nebyl úspěšný. Já ale ukážu, jak třeba pan Martucci lže a obviňuje mě z různých věcí,“ svěřil se Super.cz Rychtář. Ani bouře nevole po posledním telefonátu ho nezastaví.

Vzhledem k tomu, že jej Domenico Martucci (47) obvinil například z toho, že Ivetě loni v Itálii vyhrožoval zabitím Artura, se dá očekávat, že se chystá uveřejnit osudný telefonát, z něhož by mělo vyplynout, že žádná taková výhrůžka z jeho strany nezazněla.

„Dal jsem si klid, protože jsem po té tragédii nechtěl s médii komunikovat. Nestojím o to, nejsem a nebyl jsem celebrita. Teď ale očistím sebe a Ivetu, na to se spolehněte,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám