Hlavní obsah
Článek

Matka Domenica Martucciho (47) Donna Grazie Marino della Torre, která nedávno přijela do Prahy, aby na české policii vypovídala proti Josefu Rychtářovi (65), si myslí, že manžel Ivety Bartošové (†48) měl už dávno sedět. „Měl být ve vězení už minulý rok. Ale tady policie nic nedělá,“ řekla v rozhovoru pro Super.cz. Naráží tak na možnost, že kdyby policie u nás s Rychtářem zatočila již dávno, Iveta mohla ještě žít.

Ta je bytostně přesvědčená o tom, že jí Iveta nelhala, když říkala, že jí Rychtář v posledním telefonátu před tím, než se za ní do zámku vloupal, vyhrožoval zabitím syna Artura.

„Když Iveta byla na zámku, byla úplně psychicky v pohodě. Chtěla také na procházku. Po tom telefonátu začala plakat a třásla se. On ji odvezl násilím s sebou zpět,“ řekla nám na pietní vzpomínce na Ivetu na pražském Václavském náměstí, kam kromě ní, syna, řidiče a Macury s partnerkou a novinářů nikdo jiný nepřišel.

Donna Grazie si nemyslí, že by Iveta strach jen hrála. „Ne, bylo jí špatně, přišel doktor, přijela ambulance a policie. Po dvou dnech u mě se dala dohromady, na to mám svědky. Byla nádherná, a po tom telefonátu to začalo nanovo a byl všemu konec,“ je přesvědčená o tom, že Rychtář Ivetu psychicky deptal.

„Zapůsobila na mě jako nejsladší žena, krásná, dobrá, štědrá a milovala život. Ale on ji zničil,“ uvedla na závěr k Bartošové žena, o které sama zpěvačka mluvila jako o mamince, která jí velmi pomáhala.

Reklama

Další články

Načítám