Hlavní obsah
Článek

Ať si o Domenicu Martuccim (47), Italovi, který jeden čas žil s Ivetou Bartošovou (†48), myslíme ledacos, nedá se mu upřít, že během pobytu v jeho vile v Peschici před dvěma lety to zpěvačce slušelo nejvíc za posledních mnoho let. A do podobného stavu se už nikdy nevrátila. Jenže místo vděku se hrabě dočkal jen urážek, a dokonce i hrozeb fyzického násilí!

„Iveta a její lži mi prakticky zničily život. V roce 2011 všichni uvěřili jejímu tvrzení, že jsem ji držel u ní doma zavřenou úplně bez jídla. Samozřejmě to nebyla pravda, ale já si kvůli tomu zažil dva roky pekla. Lidé mě nenáviděli, protože jsem byl pro všechny ten zlý, co jí ublížil. Až loni v létě se ukázalo, že to ona s Rychtářem ublížili mně,“ říká Martucci.

„Často jsem riskoval svůj život. Její lži o mně v lidech vyprovokovaly vztek. Nejenom v Ostravě na ulici mě chtěli zmlátit, bylo toho víc. Ale hlavně moje kariéra tady rázem skončila. Kvůli skandálu s ní jsem už nedostal žádný kšeft. A to jsem ještě před seznámením s ní vyhrál největší ruský hudební festival jako nejlepší skladatel. Sledovalo to tehdy sto miliónů lidí. Nebyl jsem tedy úplně neznámý. Jenže její kampaň proti mně měla za následek, že v hudbě si v Česku už ani neškrtnu,“ krčí rameny Domenico.

Ten momentálně řeší několik trestních oznámení na Josefa Rychtáře. Už brzy se mají začít řešit skutky, kterých se měl manžel Bartošové dopustit v Itálii.

Reklama

Další články

Načítám