Hlavní obsah
Článek

Exmilenka Domenica Martucciho (47) Eva Feureislová, která byla včera vypalcována soutěžícími ve vile VyVolených, a hrozí jí tak brzký konec v soutěži, vyprovokovala k reakci i přítele Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65).

Ten dominantní blondýnku, která se mimo jiné prohlašovala za nástupkyni Ivety Bartošové, nemůže vystát. Hlavním důvodem jeho averze ale nejspíš bude i její přátelství s Rychtářovým sokem Zdeňkem Macurou (49).

„Ta zlatokopka a kur*ička bude z VyVolených brzo doma. Tak se o ni koukej postarat, úchyle, a ne, že ji uneseš!" napsal Rychtář Macurovi do esemesky, kterou ale expřítel Bartošové neváhal zveřejnit na sociální síti.

„To jsou věci, co ani s Ivetou nemají nic společného, nechápu, proč mi to píše, já mu nic nepíšu, absolutně mě ten člověk nezajímá,“ nechal se slyšet Macura s tím, že ho Rychtář obtěžuje esemeskami už déle než rok a půl.

A proč Rychtář provokoval Macuru zrovna s VyVolenou Evou Feureislovou? Macura tuto profesionální zlatokopku poznal v Líbeznicích, kde oba žijí. Společně dokonce navštívili jeden z koncertů Ivety Bartošové, ale moc si ho neužili, protože je ze sálu vyhodil nepříčetný Rychtář.

Eva, která za největší šílenost svého života považuje to, že svému bývalému příteli nalila na diskotéce do drinku projímadlo, si od té doby s Rychtářem nebere servítky.

„Pana Rychtáře jsem viděla jen jednou, a když to řeknu slušně, tak bych mu plivla mezi oči za to, jak se chová, jak je arogantní a jak jedná s lidmi, které nezná,“ řekla před časem Super.cz peroxidová blondýna, jež si už ve čtvrtek vybere jednoho z VyVolených do napínavého Duelu, který rozhodne o jejím setrvání ve vile. A jak známe Evinu touhu po slávě, udělá všechno proto, aby ve vile zůstala.

Reklama

Další články

Načítám