Hlavní obsah
Článek

Letní dovolená Josefa Rychtáře (65) v Itálii, kde hledal Ivetu Bartošovou (†48), která mu tam jela nasadit parohy se Zdeňkem Macurou (49), bude mít pravděpodobně soudní dohru. Jak se Super.cz svěřil Domenico Martucci (47), soud se prý bude zabývat všemi body trestního oznámení, které na říčanského podnikatele podal, když údajně napadl jeho matku, a bude ho na jihu Evropy soudit!

„Přijel za mnou policejní seržant a předal mi informaci, že Josef Rychtář bude muset do Itálie k soudu, který bude rozhodovat o tom, zda ho bude soudit za trestné činy,“ řekl Super.cz Martucci.

Součástí předběžného vyšetřování bude například poškození majetku, porušení domovní svobody, ztráta soukromí, zranění osob a jejich ublížení na zdraví, navíc i bití a vyhrožování, urážka na cti, pomluvy, vloupání, výtržnictví a další trestné činy proti slušnosti.

Toho všeho se měl dopustit Rychtář ve chvíli, kdy se dozvěděl, že Iveta Bartošová je v domě rodiny Martucciho a rozhodl se ji osvobodit. Neoprávněně do domu italské famílie vnikl, přičemž rozbil dveře. Uvidíme, zda i tamní soudy budou laxní, nebo to známému plašanovi spočítají a pošlou ho sbírat olivy na sicilské galeje!

Reklama

Další články

Načítám