Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Domenica Martucciho (47) rozčílila tvrzení jeho bývalé partnerky Ivety Bartošové (†48), která si rozpomněla na detaily svého prázdninového únosu. Padlá popová princezna tvrdí, že se Macura do její vily v Uhříněvsi prakticky vloupal a nechala se odvézt ze země jen díky tomu, že ji její únosce dopoval léky.

„Je zvláštní, jak dovedou takhle lhát po tom všem, co proběhlo v přímém přenosu. Přijde mi, že úplně ztratili soudnost," vyjádřil se Martucci na adresu Bartošové a Rychtáře.

Italský hrabě považuje tvrzení zpěvačky za zcestné a je přesvědčený, že sama Macurovi volala o pomoc. „Iveta prý nemá číslo na Macuru? No to je nehorázný nesmysl," kroutí hlavou Martucci.

Hrabě tvrdí, že Bartošová telefonovala jeho otci a tvrdila, jak se na něj těší. Důkazem toho, jak prý byla v Itálii spokojená, mají být snímky, na nichž se Bartošová usmívá ve společnosti jeho matky.

Reklama

Další články

Načítám