Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Šílená povaha Josefa Rychtáře (65), snoubence Ivety Bartošové (†48), který neumí často krotit své vášně a chová se agresivně a vulgárně, má údajně pramenit z jeho utajované homosexuální orientace! Alespoň to tvrdí jeho známý, o němž donedávna Rychtář hovořil jen v tom nejlepším.

Řeč je o Domenicu Martuccim (47). S ním má nyní říčanský podnikatel nepěkné vztahy, takže je možné, že obvinění z jinačí sexuality může být mstou za Rychtářovo nestandardní chování v Itálii, přesto jde ale o zajímavý postřeh k zamyšlení.

„Můj kamarád psycholog podrobně zkoumal chování Rychtáře. A myslí si, že se chová agresivně, protože je zakomplexovaný. Prý si v pubertě nevyřešil svou pravou sexuální orientaci, proto je nešťastný a řeší vše silou. Proto lidem brečí do telefonu jako žena, jelikož z toho má deprese. Chtěl bych, aby si pan Rychtář uvědomil, že být homosexuálem není žádná ostuda. Nemusí se za to stydět. Pevně věří, že až si to přizná, zlepší se a bude z něj milý pán,“ řekl Super.cz Martucci s tím, že i od Ivety měl slyšet cosi o jinakosti Rychtáře.

Je pravda, že Rychtář často ve svých urážkách používá sexistické výrazy s důrazem na homosexuální tématiku, navíc jednomu z lidí, které nenávidí, opakovaně psal esemesky, v nichž jako by mu záviděl jeho mladičkého přítele. Navíc jeho záliba v domácích pracích a samaritánství jsou také trochu podezřelé.

I tak jde ale asi o chybnou úvahu. Potvrzují to lidé, kteří znají Rychtáře delší dobu. „Bylo by pro mě překvapující, kdyby teď prohlásil, že je vlastně na chlapečky. Vždycky byl na ženské, a to hodně, a nijak v tom nevybočoval,“ prohlašuje jeho dlouholetý známý.

„Spíš jde o to, že je to prachobyčejný hulvát a sprosťák, který se občas chová jako totální primitiv. Skrytou homosexualitu bych za tím neviděl,“ tvrdí známý pražský psychiatr, který si nepřál být jmenován. Ani posudky psychologů a psychiatrů, kteří Rychtáře důkladně proklepli, o ničem takovém nehovoří.

Reklama

Další články

Načítám