Hlavní obsah
Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) už má plné zuby toho, jak se Josef Rychtář (65) k jeho bývalé lásce chová, a rozhodl se jednat! Vyrazil z Itálie narychlo do Prahy a odtud veze právníka a zdravotní sestřičku do Frenštátu pod Radhoštěm, aby zde přesvědčil rodinu bývalé pěnice, aby ji zbavila svéprávnosti!

„Jsem úplně zničený z toho, co se stalo Ivetě. Zničený a zároveň naštvaný. 12. července chtěla Iveta dobrovolně nastoupit na italskou kliniku, kde jsem ji objednal. Kvůli nechutnému člověku, který ji už dva roky prodává bulváru, ztratila další možnost dostat se z problémů. Tento člověk prohlásil, že hned jak se vrátí do ČR, předá ji do léčebny. Samozřejmě další lež! Nechci se bavit o videu z Rakouska, jak na tom byla Iveta fyzicky (zlomené kosti v obličeji, krvácení do mozku) podle lékařů starší než dva týdny. Asi můžete sami posoudit, co se jí stalo,“ napsal na své sociální síti Martucci.

Rychtář je pro něj evidentně nepřítel číslo jedna.

„Iveta má strach a je týraná fyzicky i psychicky. Nejvíc mě štve to, že ten komediant má jiné priority, než je řešení jejího zdravotního stavu. Prioritou je pro něj pomsta Macurovi (trestní oznámení za únos, ačkoliv všichni víme, že s ním šla dobrovolně), poskytování rozhovorů a nakonec se baví o svatbě? On ji zabije před celým národem a my se na to budeme dívat?“ čílí se Martucci.

Ten se rozhodl zasáhnout. „Musím zkusit zbavit ji svéprávnosti a umístit do léčebny proti její vůli. Iveta se musí začít léčit a zbavit se toho člověka. Já na to nemám právo, takže nohy na ramena a směr Frenštát pod Radhoštěm. Jinak umře!“ uvedl Martucci, který s sebou veze i zdravotní sestřičku a právníka, aby bratrovi a matce Ivety vysvětlili všechny zdravotní i právní aspekty nedobrovolného umístění alkoholičky Ivety do léčebny.

Reklama

Další články

Načítám