Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenec nešťastnice Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) žaloval skrze média na Zdeňka Macuru (49), který zuboženou zpěvačku odvedl z její vily v Uhříněvsi a odvezl ji do Itálie, že vlastní Ivetiny fotky, které chtěl prodat. Teď by se měl chytit za nos - na sociální síti zveřejnil zpěvaččiny lékařské zprávy.

K Ivetě byl do domu rodiny Martucci, kde ji její ‚únosce‘ Macura, který posléze odjel neznámo kam, nechal vlastnímu osudu, přivolán lékař. Její stav byl totiž podle všeho opravdu vážný a byl nutný zásah kvalifikovaného odborníka. Léčba láskou evidentně nezabrala.

Martucci dnes lékařské zprávy vyfotil a zveřejnil je na sociální síti. Jsou sice psané italsky a navíc rukopisem, který je velmi špatně čitelný, takže z toho člověk moc nepobere, ale vzhledem k tomu, že se jedná o osobní údaje, je to od italského hraběte dost nemorální gesto.

Martucci svou lámanou češtinou vysvětluje svůj počin tím, že chtěl dát najevo, že vézt Ivetu ve stavu, v němž se nachází, zpět do Čech, je velké riziko. Je zřejmě uražený, že Ivetin přítel a ‚zachránce‘ Josef Rychtář (65) nevyužil nabídky, že mohou zůstat v jeho domě v Itálii, kde by se Iveta mohla také léčit.

Zde Martucciho neupravený komentář: „Tyhle jsou lékařsky zprávy co dokazují že Iveta nebyla schopna cestovat. Dneska podle mého planu měla by mit za sebou už některá vyšetření na soukromé klinice co jsem pro ní zajistil ale bohužel evidente její zdravotní stav neni prioritou pro všechny. Smutný...“

Ano, tohle je opravdu smutný...

Reklama

Další články

Načítám