Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se zdá, fraška stále pokračuje. Bartošová (†48) a Rychtář (65) se již dosyta vykoupali v moři a nyní jsou na cestě do České republiky. A na povrch se dostávají další a další informace.

Nejdřív Josef Rychtář, který kvůli záchraně Ivety udělal povyk před domem Martucciho (47) rodiny, aby posléze skončil na tamní policejní stanici, nemohl hraběti přijít na jméno, teď je vše jinak, informoval Prásk.

Bývalému milenci své Džambulky dokonce poděkoval za to, jak se o ni staral (Martucciho matka Ivetu držela pod zámkem a ta zoufalá a zmatená volala o pomoc). „Pan Martucci převzal Ivetu v žalostném stavu, jeho lidé ji museli vyndávat z auta, jak jsem se posléze dozvěděl. Děkuji mu,“ řekl Rychtář.

Žádná vlídná slova naopak neletí k Macurovi (49), který podle Rychtáře Ivetu zdrogoval, a ta si proto na nic nepamatuje. „Pan Macura ji držel celou dobu pod nějakou návykovou látkou,“ myslí si Josef Rychtář, který je teď v očích Ivety hrdinou, který ji vysvobodil ze zakletého zámku.

Reklama

Další články

Načítám