Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Podivný útěk Ivety Bartošové (†48) nejdřív od Josefa Rychtáře (65), pak i od Zdeňka Macury (49), končí. „Dva dny už s Ivetou nejsem. Odvedli si ji lidé Domenica Martucciho (47),“ prozradil Super.cz zachránce zpěvačky. Tu italská policie našla u italského hraběte v zuboženém stavu, ihned k ní zavolala záchranku.

V domě Domenica Martucciho v italském Peschici zasahovala policie. Na základě zpěvaččina telefonátu, že je tam neoprávněně držena, se totiž zákonů neznalý Josef Rychtář začal do nemovitosti neoprávněně dobývat, vlezl prý i do haly domu, kde ho zadrželi italští strážci zákona. Musel na výslech a s ním i jeho novinářské ovečky, které ho v Itálii doprovázejí. Místní policisté následně našli i neduchaplnou Ivetu Bartošovou, zavolali jí záchranku a řeší, co s ní dál. Informace přinesl Prásk, který má nahrávku Ivety, jak žádá o pomoc. Ta se chce vrátit k Rychtářovi, ale zůstat s ním v Itálii, nevracet se do Čech.

Nám se podařilo spojit se se Zdeňkem Macurou, který nám do zmatku vnesl trochu světla. Potvrdil, že Iveta už v jeho rukou dávno není. Informaci o léčbě láskou myslel prý obecně.

„Je to celé divné. Iveta projevila vůli jet za Martucciho otcem, tak jsem jí do toho nezasahoval a nechal ji jet s jejich lidmi (ti se chovali zvláštně a Super.cz do telefonu kategoricky oznámili, že Iveta pojede s nimi a basta - pozn. red.). Nikdy bych ji u sebe násilím nedržel a ona nebyla proti tomu, že by s nimi jela,“ uvedl Macura.

Toho prý Martucci prosil, aby nám zavolal, že je Bartošová stále s námi, aby zmátl policii i všechny další pátrače. „Pak mě poslal na Sardínii do jednoho domu, že sem Iveta pojede. Místo toho mě tu nutili, abych z pevné linky zavolal redaktorovi Super.cz. Asi chtěli, aby zjistil, kde se nacházím, a šli po falešné stopě, nevím,“ krčí rameny Macura, který za dobu strávenou s Bartošovou pochopil, že jde o vysoce labilní a pod vlivem alkoholu a prášků ulhanou osobnost, která se nestydí v jednu chvíli říci, že ji zachránil, ale v druhé už tvrdí, že byla unesena. Na druhou stranu má ale pocit, že u ní přesto všechno domácí násilí probíhá.

„Nechci se toho dál zúčastnit. Vypínám telefon a přestávám se o to zajímat,“ dodal Macura.

Brzy přineseme další informace.

Reklama

Další články

Načítám