Hlavní obsah
Článek

To je vážně komedie ne-li století, tak alespoň poslední dekády! Jak jsme informovali jako první, dnes se sice Iveta Bartošová (†48) rozhodla vrátit od Zdeňka Macury (49) zpět k Josefu Rychtářovi (65), pak ale dvojice nedorazila na domluvené místo předání a říčanského podnikatele málem klepla pepka. Super.cz se podařilo spojit se samotným Macurou, který nám vysvětlil, jak to celé bylo. Prý za vše může Domenico Martucci (47).

„To předání se změnilo, protože zavolal Dominik, vlastně Domenico Martucci, a Iveta zaváhala. Říkal jí, aby jela na nějaký ostrov. Proto změnila názor a nechtěla se k Rychtářovi vrátit,“ uvedl Macura.

Jenže aby toho nebylo málo, vše je opět jinak. „Už se zase rozhodla k návratu. Otočila,“ řekl téměř s pobavením muž, který je povoláním softwarový inženýr. Ovládací program na rozmarnou Bartošovou se mu ale naprogramovat evidentně nepodařilo. Takovou zakázku by nezvládla ani mocná americká armáda!

K plánovanému předání Ivety mělo dojít na benzínce dvě stě kilometrů od Boloně směrem na jih Itálie. Kde přesně, to Macura odmítl sdělit. „Povím vám to, až dojde k předání, což bude za chvilku,“ uvedl ve středu krátce po dvacáté hodině.

Místo Rychtář ale našel prázdné, v autě plném bulvárních novinářů, kterým chce odvézt Ivetu zpátky do Čech (jistě mu strašně moc poděkuje, že ji takhle vydal do jejich spárů), dorazil na benzínku jediný. Macurovi se prý zdála málo bezpečná, takže pro předání zpěvačky hledá nové místo.

Taškařici kolem Bartošové budeme dále sledovat.

Reklama

Další články

Načítám