Hlavní obsah
Článek

Už to není žádná mladice, ale přesto až vulgárním způsobem upozorňuje na ňadra, jimž vděčí za popularitu stejně jako stovkám písní. Legendární sexbomba Dolly Parton dnes slaví 73. narozeniny a má na co vzpomínat. Už odnepaměti je nepřehlédnutelná. A na stará kolena své návyky nemění.

Ikona country music žila v domnění, že díky plastické chirurgii zůstane věčně mladá. To se ale nestalo. Prsní implantáty jí zajistily dostatek pozornosti, ale s její tváří to dopadlo o poznání hůře. Po několika plastikách vypadá jako parodie sebe sama a vzhlíží k ní travestité, kteří jsou od ní často k nerozeznání.

Nepřirozené zásahy přitom nebyly vůbec nutné. Z archivních fotek je zřejmé, že Dolly byla atraktivní ženou i bez nich. Jen se bohužel nesmířila se stárnutím. I když vypadá jako vosková figurína, v USA je dodnes uznávanou umělkyní.

Dolly se country věnuje už od 60. let. Od těch časů prodala milióny alb a posbírala desítky hudebních cen včetně devíti Grammy. S kariérou se ještě zdaleka nerozloučila. Stále produkuje nové písně a má věrné publikum.

I když se Dolly Parton stala sexsymbolem, její soukromý život se obešel bez skandálů. Její vnady sice obdivovaly milióny mužů, ale country diva se už v roce 1966 provdala za Carla Deana, s nímž dodnes tvoří harmonický pár. Ten na rozdíl od své ženy nestojí o publicitu a údajně ji viděl jen jednou vystupovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám