Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dosáhly slávy i úspěchu, ale zůstaly bezdětné. Ať už upřednostnily kariéru, nebo jim příroda neumožnila otěhotnět, tyto dámy nikdy nezažily mateřské radosti a starosti.

Country legenda Dolly Parton (78) je už od roku 1966 manželkou Carla Thomase Deana. Během společného půlstoletí ale děti nezplodili. Zpěvačce to příroda neumožnila, což jí způsobilo opakované deprese.

Oscarová herečka Helen Mirren (78) také nikdy vlastní děti neměla. Díky manželovi Tayloru Hackfordovi se stala alespoň macechou jeho dvou potomků z předchozího vztahu. Mateřský instinkt prý v sobě nikdy neobjevila.

Jako moderátorka se Oprah Winfrey (64) dočkala uznání a obrovského bohatství. Potomka nikdy nevychovala kvůli životnímu traumatu. Ve čtrnácti letech byla sexuálně zneužita a otěhotněla. Dítě porodila předčasně a krátce nato zemřelo.

Jako náruživá Samantha v Sexu ve městě nebyla rodinný typ. A ani v reálu se Kim Cattrall (61) matkou nestala. Všechna její tři manželství zůstala bezdětná.

Herečka Anjelica Huston (66) byla 16 let partnerkou Jacka Nicholsona. S ním se dětí nedočkala a stejně tak se sochařem Robertem Grahamem, který zemřel v roce 2008.

Liza Minnelli (72) má za sebou čtyři rozvody. S žádným ze svých exmanželů ale rodinu nezaložila. Když zpěvačka potratila, dalšího těhotenství se obávala.

Ani zpěvačka Debbie Harry (72) se matkou nestala. I když tvořila pár s kolegou z kapely Blondie Chrisem Steinem, děti si nepořídili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám