Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dolly Parton vystoupí na festivalu Glastonbury. Při té příležitosti ji vyzpovídal britský deník Independent a jak to u osmašedesátileté americké hvězdy bývá, bylo to interview dost veselé a nad věcí. Milovnice blonďatých paruk a výrazného líčení kupříkladu tvrdila, že vyzkoušela snad všechny diety na světě. Ale většinou bylo lepší sníst knihu o dietách než držet samotnou dietu v ní publikovanou.

„Vyzkoušela jsem každou dietu vydanou v knize. Vyzkoušela jsem i některé, které nevyšly knižně. Zkoušela jsem sníst i tu knihu. Chutnala lépe než většina diet,“ svěřila Dolly v rozhovoru pro Independent.

Americká country hvězda už prý nebojuje se svou negativní stránkou osobnosti. Přijala ji jako součást, snaží se ale využít tuto sílu jinak než zlými činy vůči okolí.

„Mám pocit, že hřích a ďábel jsou negativní součásti člověka, a myslím si, že je to stejné jako u baterie. Máme negativní a pozitivní pól, abychom byli kompletní bytosti,“ míní zpěvačka.

Dolly miluje paruky, vyzývavé kostýmy a silné líčení. V těle muže si život vůbec nedokáže představit. „Je dobře, že jsem se narodila jako holka, jinak bych byla transvestitou,“ vtipkovala zpěvačka.

„Vůbec mě neurážejí všechny ty vtipy o hloupých blondýnách, protože vím, že nejsem hloupá… a také vím, že nejsem blondýna,“ žertovala Parton o své platinové hřívě. A ke vzhledu pak dodala ještě jeden vtípek: „Vypadat tak lacině, jak vypadám, mě stojí obrovské peníze.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám