Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Dolly Buster (54) si i přes svůj věk udržuje perfektní postavu. Když o víkendu navštívila Tatry, všichni se shodli, že svá velká ňadra zkrátka musela podpořit zásahem chirurgů. Jenže, jak tvrdí jeden z nejbližších přátel Buster, není tomu tak!

Nora Baumberger, jak zní občanské jméno Dolly, dorazila do střediska Jasná i se svým mladým přítelem. A i proto se moc společenských událostí nezúčastňovala a zůstávala s ním zavřená na hotelu. Patrně mohl obdivovat na vlastní oči to, co bývalá pornoherečka veřejnosti už pěknou řádku let neukazuje.

„Vím, že pro české novináře jsou moje ňadra stěžejní téma, nepřipadá mi ale důležité, abych jim potvrzovala nebo vyvracela, jestli jsou přírodní nebo ne,“ odpověděla nám na přímou otázku sama Dolly.

„Pro spoustu lidí to bude novinka, ale jako dlouholetý přítel Nory mohu potvrdit, že žádné silikony nemá. Její ňadra jsou přírodní. Je až neuvěřitelné, že si udržela tak mladistvý vzhled i bez zásahu lékařů,“ řekl nám ale naprosto otevřeně zástupce Dolly Buster pro Českou republiku Jan Beer, kterému své tajemství blonďatá hvězda několikrát potvrdila. A nejspíš měl možnost si to ověřit i pohmatem.

Jeho klientka nyní nejvíc času tráví ve Vídni, kde je velkou hvězdou taneční soutěže. „Mám za sebou první kolo, byla jsem naprosto příšerná. Až se divím, že mě diváci nevyhodili. Porota mi správně dala nejnižší počet bodů, diváci mě ale chtějí vidět dál, tak mi dali naopak bodů nejvíc,“ dodala Dolly Buster.

Reklama

Další články

Načítám