Hlavní obsah
Článek

Vysloužilá pornoherečka Dolly Buster (54), která se nyní zabývá zpěvem, malováním a produkcí erotiky, se upsala rakouské taneční soutěži. A diváci se mají na co těšit. „Budu mít speciální oblečky. Nikdy předtím jsem netančila, ale pro lidi to bude zábava,“ prozradila Super.cz Dolly.

Její vnady milovaly v minulých dekádách milióny českých mužů. A možná se to bude opakovat. O rakouskou taneční show bude v Česku zvlášť kvůli jejím módním kreacím velký zájem. „Připravuje mi je televize. Jsem jediná, kdo je oblékl bez remcání. Ostatní to odmítly,“ říká. Na show se těší, i když má za sebou kruté poznání, že je v tanci neskutečné dřevo.

„Zaplatila jsem si tanečního mistra a oba jsme byli zklamaní. Říkal mi, že na pózy jsem dobrá, ale na tanec nemám vůbec talent. Jsem v něm příšerná. Však jsem také tančila poprvé. Ale už vím, že lepší to nikdy nebude. Na druhou stranu, dokonalý tanec by mě samotnou nudil. Ale když diváci uvidí něco tak příšerně tančícího, jako jsem já, budou mít o zábavu postaráno. A možná mě dostanou až do finále,“ těší se na televizní show Dolly, vlastním jménem Nora Baumberger.

A i když stále randí se svým zajíčkem Timem, bojí se, že kvůli televizi o něj přijde. „Je to špičkový tanečník a možná se kvůli tomu budeme hádat nebo i rozejdeme. Nepřenese přes srdce, že k tomu přistupuji tak laxně. Ale co. Každý máme talent na něco. Já ho měla dříve na něco jiného. A i když si lidé myslí, že v mé bývalé profesi je třeba pohybové nadání, ono to zdaleka tak neplatí,“ tvrdí stále vnadná Buster

Ta bude v sedmé řadě show Dancing With Stars v rakouské televizi ORF soupeřit i s bratrem vídeňského kardinála. „To je starší pán. Doufám, že ke mně přiřadí nějakého mladíčka,“ dodala prostopášně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám