Hlavní obsah
Článek

Enormní ženské zbraně jsou pro ni stále předností, kterou na sebe strhává pozornost. Country hvězda Dolly Parton (78) obvodem hrudníku překoná i svou jmenovkyní Dolly Buster (54). Na rozdíl od ní se ale nikdy nesvlékala. Popularitu jí zajistila hudba.

Pro někoho je slavná zpěvačka sexsymbolem, jiní ji mají díky jejím písním spojenou s obdobím Vánoc. Dolly tyto svátky miluje a vánoční stromek má v každém pokoji svého sídla v americkém Tennessee. „Mám ve svém domě spoustu místností a každá je prosycená vánoční atmosférou,“ řekla o domově, který sdílí se svým manželem Carlem Thomasem Deanem.

Dolly v talkshow moderátorky Ellen DeGeneres promluvila také o filmu Dumplin´, v němž si zahrála Jennifer Aniston. „Je to pro mě obrovská pocta. Film vypráví o dívce, pro kterou je velkou inspirací moje hudba. Každý by chtěl ve svém životě něčeho dosáhnout,“ dodala zpěvačka, která nechala v odvážném topu s „okénkem“ vyniknout své bujné vnady.

Hudební ikona se následně vypravila i na premiéru filmu Dumplin´, kde zapózovala s Jennifer Aniston i travesti umělcem. Tentokrát dekolt zahalila a ukázala nožky v krátkých šatech. Dolly pro film napsala píseň Girl in the Movies, která byla nominována na Zlatý glóbus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám