Hlavní obsah
Článek

Miss ČR 2004 Jana Doleželová (42) a její slovenská kolegyně, modelka a bývalá hvězda Playboye Andrea Heringhová (30) se předvedly v tak provokativních šatech, až se přítomným pánům mlžila skla u brýlí a dámy závistivě upadaly do mdlob! Obě krásky vystoupily na akci přední módní návrhářky Soni Hlaváčkové, známé velmi honosnými modely, a ukázaly, že svoje přednosti rozhodně nemusejí skrývat.

Doleželová je sice úspěšnou lékárnicí, ale přesto stále ještě chodí přehlídky. Heringhová je partnerkou slovenského boháče Borise Kollára, takže by také nemusela dělat, ale modeling ji baví a tak se ráda a často zapojuje do pracovního procesu. Nejinak tomu bylo při prezentaci nových modelů Hlaváčkové v jejím ateliéru v pražské Londýnské ulici. Hrstce vybraných novinářů zde obě půvabné ženy ukázaly šaty, jejich výroba často trvá návrhářce vracející se po dvouleté mateřské dovolené na scénu řadu týdnů.

"Od Soni nějaké ty kousky mám a protože často moderuji akce, velmi mě její šaty zajímají," nechala se slyšet Doleželová, která ovšem stále ještě není rozhodnutá, zdá právě Hlaváčková bude dvorní návrhářkou jejích svatebních šatů. "S přítelem jsme zasnoubeni, ale zatím nikam nespěcháme," usmívá se šibalsky Jana.

Druhou předvádějící byla v Čechách poměrně neznámá, ale na Slovensku obrovsky populární Andrea Heringhová. Bývalá Playmate Andrea všechny dostala. Její obří dekolt, k němuž jí pomohly prsní implantáty, zaujal, ještě více však překvapila svými rty. Buď měla rafinovanou rtěnku zdůrazňující jejich plnost, nebo to zkrátka přehnala s kolagenem. Každopádně každý na akci si hned vzpomněl na výrazná ústa bývalé pornoherečky Dolly Buster (54).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám