Hlavní obsah
Článek

Je to už sedmadvacet let, co se začala natáčet Pobřežní hlídka, která proslavila nejednoho herce či herečku, ale také červené plavky, v nichž se záchranáři a záchranářky proháněli po pláži a zachraňovali životy, jako takové, jako kus oblečení. Zvlášť dámská verze se díky seriálu stala kultovní záležitostí.

A jelikož navíc letos byly jednodílné plavky letním trendem číslo jedna, promenovaly se v nich ženy napříč kontinenty, věkovými kategoriemi, mírami, ženy neznámé i slavné.

Zatímco v předchozích letech se bez bikin na pláži obešla jen málokterá celebrita, letos mnohé z nich dva malé dílky nechaly doma a do kufru přibalily plavky vcelku. Sáhlo po nich bezpočet známých žen od čtyřicetileté Diane Kruger (47) přes třicetiletou Lindsay Lohan (37), ta zvolila odvážnější verzi, která k ní ale moc milosrdná nebyla, po teenagerku Kylie Jenner (26). V našich končinách letos na jeden červeno-černý díl vsadila třeba Simona Krainová (51).

Nejvíc ale jsou a asi i budou spojené se záchranářkou C. J. Parker Pamelou Anderson (56), která v nich tehdy zastínila všechny své kolegyně. Kelly Rohrbach, jež bude účinkovat v nové Pobřežní hlídce, v nich také vypadá skvěle, ale slávy Pamely nejspíš nedosáhne.

Reklama

Další články

Načítám