Hlavní obsah
Článek

Je to jen něco málo přes týden, co se herečka Diane Kruger (47) rozešla s kolegou z branže Joshuou Jacksonem (38). Sympatická blondýnka se sice na sociálních sítích snaží navodit dojem, že si užívá nově nabyté svobody, ale jeden z hereččiných posledních uveřejněných snímků vzbuzuje mezi jejími fanoušky spíš obavy.

Soudě podle obrázků si herečka odjela pročistit hlavu do nějaké daleké exotické destinace, kde poznává krásy krajiny i z místních dopravních prostředků. Snímek pořízený zřejmě na balkoně hotelového pokoje s krásným výhledem na kopec v džungli, kde se herečka v bikinách kochá pohledem, je ovšem mírně řečeno znepokojující. Diane jako bývalá modelka sice vždy byla štíhlá, ale tohle už zvlášť s ohledem na její věk hraničí s hazardem se zdravím.

Zda má s její rachitickou postavou co dočinění nedávný rozchod, ví jen ona sama. Jasné je, že k němu došlo po měsících spekulací, že to páru neklape. Diane strávila deset let ve vztahu, který se nikam neposunul. Joshua Jackson, známý ze seriálu Dawsonův svět, za celou dobu Diane ani nepožádal o ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám