Hlavní obsah
Článek

Vztahy mezi princi Harrym (39) a Williamem (41) nejsou údajně ideální už zhruba rok a nevylepšil je ani rozhovor, který vévoda a vévodkyně ze Sussexu poskytli Oprah Winfrey. Následná konverzace mezi bratry nebyla podle všeho produktivní, ovšem nyní se zdá, že opět našli společnou řeč.

Tématem, díky němuž jsou prý schopni odsunout rodinné neshody stranou, je socha jejich zesnulé maminky Diany (†36). Ta má být slavnostně odhalena v Kensingtonském paláci 1. července, kdy by princezna oslavila 60. narozeniny.

Zdroje deníku The Sun uvádějí, že sochař Ian Rank-Broadley, který je autorem díla, je s princi v konstantním spojení.

„Mají to v režii William a Harry, to je vše, co vím. A vím také, že s nimi Ian úzce spolupracuje, a myslím, že výsledek bude báječný,“ nechal se slyšet zdroj.

Královské zdroje také hovoří o tom, že se údajně znesvářené bratry snaží udobřit i jejich sestřenice Zara Tindall s chotěm Mikem, kteří nedávno přivítali na svět svého třetího potomka.

Ačkoliv spolu William a Harry tedy zjevně komunikují a v létě se pravděpodobně oba objeví na slavnostním odhalení sochy jejich matky, na nějaké objímání před kamerami nejspíš nedojde.

„William a Harry jsou každý někde úplně jinde. Emocionálně i fyzicky. Jejich vztahy jsou na bodu mrazu. William zuřil kvůli jejich rozhovoru s Oprah. Je na bratra tak naštvaný, že je pro něj v tuhle chvíli nepředstavitelné, že by stáli bok po boku. Bude stát hodně úsilí, aby k tomu došlo,“ dodal zdroj na závěr.

Reklama

Další články

Načítám