Hlavní obsah
Článek

Už na svatební cestě po sňatku s princem Charlesem prý princezna Diana (†36) trpěla paranoiou, že ji chce nechat královská rodina uspat! Vyplývá to aspoň z nové skandální knížky, v které nechybí ani další šokující zprávy včetně toho, že na oplátku za psychické trýznění, které pociťovala kvůli nevěře manžela, se mu vysmívala, že nikdy nedosáhne na královskou korunu.

„Už na svatební cestě měla předepsané valium. Byla čím dál víc labilnější. Odmítla si ho vzít ze strachu, že ji chce královská rodina uspat. Kvůli Charlesovi a Camille trpěla rostoucí paranoiou,“ naznačil pro Daily Mail autor nové knihy Princ Charles: Vášně a paradoxy nepravděpodobného života, že mezi slavným párečkem idylka nepanovala ani na začátku.

Diana si možná po seznámení s Charlesem myslela, že získala výhru v loterii. To ale ještě netušila, že jeho srdce patří Camille. A tím se všechny potíže odstartovaly. Autor knížky Sally Bedell Smithale tvrdí, že počaly mnohem dřív, než se čekalo.

Ostatně ještě před svatbou ji už trápilo podezření, že má její nastávající ke Camille blíž, než by bylo zdrávo. Měla z toho záchvaty zvracení. Princ to ale přičítal jen předsvatební nervozitě a nijak moc se tím netrápil. Spíš řešil nespravedlnost světa, který mu znemožnil být s tou, kterou skutečně miloval.

Kvůli žárlení se princezna dopouštěla řady zoufalých věcí: již dříve unikla tvrzení, že trpěla bulimií, sebepoškozováním, depresemi a akutními úzkostmi. A přátelům se jednou také měla svěřit s tím, že při těhotenství s princem Williamem se ze zoufalství vrhla ze schodů.

Reklama

Další články

Načítám