Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Hana Jiříčková je v jednom kole. Umělkyni a jedné z nejúspěšnějších modelek současnosti se hrne jedna zajímavá zakázka za druhou. Nedávno ji na snímcích zachytil módní fotograf světových hvězd Mario Testino.

Pro každou modelku je to obrovská pocta stát před objektivem jednoho z nejoceňovanějších módních fotografů historie. Testino, který byl dvorním fotografem princezny Diany (†36) a naposledy například fotografoval její vnučku, princeznu Charlotte, zvěčnil Jiříčkovou v sexy kampani známé značky spodního prádla jako krásnou a svůdnou femme fatale.

Není to ale jediný úspěch, který si Hanka připsala na triko. Kromě toho se tento měsíc objevila v módních editoriálech pro prestižní časopis i-D či Vogue.

Léto trávila česká kráska, jež začala svoji kariéru vítězstvím v soutěži Schwarzkopf Elite Model Look, ve francouzské Provence, kde se věnovala kromě oddychu i malbě, kterou studovala a která je jejím velkým koníčkem.

V Praze jsme měli možnost ji nedávno potkat při natáčení kampaně na parfém, kde jí byl partnerem světoznámý model Sean O´Pry.

„Je obdivuhodné, že Hana, která se věnuje malbě i modelingu, dokáže v obou oborech dosáhnout špičkových výsledků. Nedávno jsem Hance říkal, že bych si koupil snad všechny její obrazy,” říká její agent Sáša Jány.

Reklama

Další články

Načítám