Hlavní obsah
Článek

V upoutávce na show Česko Slovenko má Talent nejvíc zaujala slovenská porotkyně Diana Mórová (54), o které kolovaly drby, že měla poměr s Jakubem Prachařem (40).

Nutno podotknout, že tato blondýna má pořád co nabídnout. Šarmantní dáma, která už příští rok oslaví padesátku, vypadá pořád skvěle a udržuje se ve výtečné formě. V upoutávce na Talent si zahrála na sexy akrobatku, který provokovala v upnutém oblečku.

V obtaženém outfitu vynikl její zadeček i ňadra. Diana v porotě zasedne nejen po boku Jakuba Prachaře, ale i Jara Slávika (49) a Marty Jandové (49). Speciálním hostem je Jiřina Bohdalová (92), která si v několika dílech vyzkouší roli porotkyně.

Jozef Pátrovič v Talentu

Novinkou Talentu je ČSMT Aftershow s novými moderátory Jakubem Kotkem a Soniou Edde. Další novinkou soutěže je speciální cena Zlatý Pátrovič, kterou vymyslel Jakub Prachař.

Dostanou ji výjimeční lidé, kteří možná nemají ten nejlepší talent, ale diváci je mají rádi. Sami jsou přesvědčení, že to, co dělají, dělají, jak nejlépe mohou. Podobně jako pan Pátrovič, který se přihlásil do každé série Talentu a byl přesvědčen, že on sám je nejlepší, byť jeho výkon vypadal katastrofálně.

Reklama

Další články

Načítám