Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát show Česko Slovensko má talent ovládl smutným příběhem a emotivní písničkou teprve čtrnáctiletý školák Adam Makovič ze Slovenska.

Před půl rokem totiž zažil šikanu od spolužáků, která ustala až poté, co se s tím svěřil svým rodičům. „Dlouho jsem nic nevěděla. Povídal mi, že je mu na zvracení a nechce jít do školy,“ vyprávěla v medailonku Adamova maminka. Teprve až s časovým odstupem chlapec dokázal odhodit stud a před celým národem ukázat svůj talent.

Jeho emoce však byly stále silné a než začal zpívat, tak ani nedokázal odpovědět na otázku Jara Slávika (49), zda už se přes nepříjemnou životní zkušenost přenesl. Adam se rozmluvil až při rozhovoru s porotkyní Dianou Mórovou (54). „Proto sis vybral tu písničku, že každý je unikát a netřeba ho bít. Každý je výjimečný a může něčeho dosáhnout?“ tázala se slovenská herečka, což jí školák ihned odkýval a hned poté všechny dojal svým zpěvem písně Unikát od Márie Čírové.

Reklama

Další články

Načítám