Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-slovenské finále prestižní modelingové soutěže absolvovala Diana Mórová (54) jako host vůbec poprvé. Velmi jsem se těšila. „Jela jsem z Bratislavy sto sedmdesát, abych to stihla,” nechala se slyšet populární slovenská herečka a dále uvedla: „Těším se, že si konečně sednu a nechám se bavit programem, ve kterém sama nemusím účinkovat.”

Jedna z nejobsazovanějších hereček na Slovensku sama porotcuje soutěž Česko Slovensko má talent a je si vědoma toho, jak zásadní je úloha poroty. „Vím, že porotci hodnotí krásu, nikoli mluvené slovo, nebo nějaký pohyb. Nejdůležitější je přirozenost modelky a jak působí a co dokáže z ní sálat. Sama bych si ráda vyzkoušela ohodnotit krásu ženy nebo muže,” svěřila se nám Diana.

Mórová je velmi krásná žena. Sama ale prý nikdy netoužila po tom stát se modelkou. Paradoxně ale nikdy nesnila ani o povolání herečky. „Všechno je to osud. Osud mě zavál na vysokou školu múzických umění, kterou jsem začala studovat proto, že tam byli krásní herci. Tak jsem šla na herečku,” vysvětluje svou životní volbu Diana a jedním dechem dodává: „Cítím se dobře v tom, co dělám, cítím se dobře na jevišti a je pro mě důležité, že jsem v práci šťastná.”

Reklama

Další články

Načítám