Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plány a představy o své svatbě svěřila moderátorka Frekvence 1 Diana Kobzanová  (42)  moderátorce Evropy 2 Lucii Šilhánové. Ta se totiž stala patronkou svatebního webu, kam pravidelně přispívá videoblogy, v nichž zpovídá své přátele.

A Diana, která si své soukromí velmi střeží, se dost rozpovídala. „Jestli se budu vdávat, tak určitě ne v Čechách a určitě to nikomu nebudu oznamovat a určitě nebudu mít svatební šaty. Je docela možné, že už budu vdaná a nikdo to nebude vědět, protože to je logický krok v rámci nějakých praktických důvodů."

Protože je Diana prostě jiná než ostatní, její vysněná žádost o ruku také tak úplně neodpovídá zažitým zvykům. „Byla bych spokojená, kdybychom se v pondělí probudili a řekli si, co děláme ve středu po obědě? Nic? Tak fajn. Pojďme sehnat nějakýho pitomce, kterej nás oddá. Já všechny věci v životě dělám spontánně,“ říká moderátorka.

Pro tento svérázný názor má ale své důvody. „Už jsem se dvakrát měla vdávat. Poprvé, když jsem byla žádána o ruku, tak jsem si nebyla úplně jistá, že se chci vdávat, protože to bylo jen lepení problémů. A podruhé jsme se ani nežádali o ruku, to zase byl čistě výplod, že by to asi bylo lepší, ale to taky neklaplo. Takže bych byla ráda, aby mě už nikdo o ruku nežádal,“ uzavírá rázně Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám