Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Diana Kobzanová (42) se rozhodla nafotit poslední odhalené fotky své kariéry. Sexy snímky měly vyjít v jistém společenském časopise na konci prosince. Nehotové obrázky Dianina pozadí byly včera zveřejněny nejčtenějším českým deníkem s výrazným předstihem a navíc bez jejího souhlasu. To horkokrevnou krásku pochopitelně rozzuřilo doběla.

„V Top Staru udělali fotku z reportáže a poskytli ji médiím, aniž by mi to oznámili. Jsem tímto neseriózním jednáním velmi zklamaná,“ nechala se slyšet Kobzanová. „Zvažuji právní kroky na obranu proti šíření poskytnutých záběrů bez souhlasu,“ prohlašuje rezolutně dlouhonohá blondýna.

Zkušeností se soudní mašinérií má Kobzanová vrchovatě. Poté, co modelka nafotila erotické snímky do jistého pánského časopisu, se soudila s bývalým prezidentem soutěže Miss ČR Milošem Zapletalem o udělení vysoké pokuty. Spor táhnoucí se řadu let nakonec kráska vyhrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám