Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár let se Diana Kobzanová (42) pohybuje mimo světla ramp. Matka dvou dcer Elly (4,5) a Lily (1), které má s hokejistou NHL Michaelem Frolíkem, se věnuje primárně rodině a moderování a modeling odsunula na vedlejší kolej.

Bývalá královna krásy sice zřídka, ale občas udělá výjimku. Každoročně se například účastní přehlídky Beaty Rajské v Liberci Vratislavicích. Nechyběla ani na poslední módní show, která proběhla ve čtvrtek.

„Byl to báječný večer. Těšilo mě, že jsem měla v hledišti pro mě důležité ženy, mámu, babičku, tetu, tchyni, dceru Ellu,” svěřila Super.cz Diana. V hledišti chyběl modelčin partner, který v tu dobu hlídal mladší dceru.

Podruhé se Kobzanová na této akci ujala i role moderátorky a ve prospěch Nadačního fondu Cabo Verde, který založila modelka Monica Sofia, pomohla vydražit křišťálovou špulku. „Jsem ráda, že se mi podařilo z lidí vymámit peníze pro opuštěné děti na Kapverdských ostrovech,” těší se Diana.

„Spontánní a opravdové. To jsou věci, které máme obě rády, a proto je Diana moje oblíbená modelka a holka, kterou mám ráda. Znám ji od jejích sedmnácti let a dodnes začneme rozhovory, které nedokážeme ukončit,” říká s nadšením Beata Rajská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám