Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každá těhotná maminka, která má už jedno dítě, se obává, jak její prvorozený potomek příjme druhého do týmu. Stejné to měla i Diana Kobzanová (42), která před dvěma týdny pořídila své starší dcerce Elle sestřičku Lily. Zatím to ale podle všeho vypadá, že tříletá slečna, která byla doposud zvyklá na to, že se celý svět točil kolem ní, se s přírůstkem do rodiny vyrovnává velmi statečně.

„Ella je bohyně, zatím se chová moc hezky a ani není nijak urputná. což byla největší obava. Naše Ella totiž úplně všechno dělá s šílenou vervou,” svěřila se modelka a moderátorka na svém profilu na sociální síti Instagram.

„No a co já vím? Já mám dvě děti. Šílený. Dvě autosedačky v autě, dva růžový dětský pokoje, dvě puberty, dvojí hysteráky kvůli hadrům, dvakrát šance na přítele s modrýma vlasama a náušnicí velikosti padesátikoruny strčenou v ušním lalůčku. Bůh nás ochraňuj. Jo a pro Froldu (Michael Frolík -  hráč NHL, pozn. red.) to samozřejmě znamená dvě věna. Dvě!” s humorem sobě vlastním glosovala Diana Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám