Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uběhly již dva týdny od doby, co Diana Kobzanová (42) přivedla na svět dcerku Lily. Až nyní se modelka se svým druhým dítětem pochlubila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram (doposud tak učinil pouze její partner Michael Frolík). Není se čemu divit, neboť si Diana chrání soukromí a s informacemi tohoto typu šetří.

„Lily se narodila 23. 4., měla 3,1 kg a 50,5 cm. Chudák, není vůbec in, dostala jen jedno křestní jméno, takže hned od narození je prostě rebel,” vtipkovala v Česku známá modelka a moderátorka v komentáři k fotce.

Z fotek to sice není úplně zřejmé, ale Kobzanové je dcera podobná prý stejně, jako prvorozená Ella. „Frolda (Michael Frolík, hokejista NHL a partner modelky, pozn. red.) je lehce zklamán, prý jsem si vyrobila dalšího klona, ale já ho ujišťuju, že se to určitě změní. Všichni ho totiž urputně přesvědčujou, že Ella je bohužel celá já. Jako kdybych nebyla dostatečně krásná, nebo co,” smála se Diana Kobzanová.

Bývalá královna krásy odjela rodit na Floridu do Boca Raton, kde prožívá šestinedělí mnohem příjemnějším způsobem než v Kanadě, kde žije s rodinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám