Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kopřivová (33) včera odletěla za přítelem Jaromírem Jágrem (52) do kanadského Calgary. Bude se tam potkávat i s Dianou Kobzanovou (42), partnerkou hokejisty Michaela Frolíka. A právě Diana si Veroniku dobírala na sociální síti. Jaké bude setkání?

"Kamarádky nejsme, nikdy jsme nebyly. Nevěděla jsem o existenci této slečny nebo paní, netuším, zda je provdaná či ne. Až díky tomu, že kolovalo, že do mě rýpala, jsem se o ní dozvěděla. Mrzelo mě to, protože jsem se s touto osobou nikdy nesetkala a mrzí mě, když o někom někdo mluví špatně, aniž by toho člověka znal," řekla Super.cz Kopřivová.

"Netuším, zda se tam budeme potkávat. Lidi to řeší, já ne. Nepřijde mi to podstatný. Přijde mi to docela i absurdní. Mávám nad tím rukou. Mám jiné priority, řeším jiné věci. Nemám tak nudný život, abych se takovými věcmi zabývala. Doufám, že v Calgary to prostředí bude fajn, že se mi tam bude líbit. A hlavně Jaromírovi," upřesňuje.

Minulý týden si ze sociální sítě Veroniky dělaly legraci další dvě známé tváře.Tenistky Tereza Martincová a Kristýna Plíšková parodovaly Kopřivové pracovní vytížení.

"Omlouvám se, ale jediné jméno, které mi je povědomé, je Plíšková, tu samozřejmě znám. Nezabývám se jinými lidmi. O této informaci ani nevím. Jestli k tomu měly důvod a přijde jim to rozumný, tak ať to dělají dál," uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám