Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Diana Kobzanová (42) má postavu, se kterou by mohla pózovat v plavkách každý den, ale nedělá to. Kolegyně, které mají naučené pózy a vystavují svá těla na sociálních sítích, jí připadají směšné.

"Posílám speciální pozdrav z pláže. Jako není vůbec sranda pózovat na "afektovanou kravičku", člověk se trošku cejtí jako blbeček před ostatníma lidma na pláži. A mažu se faktorem 30, nechci vypadat jako přepálenej starej škvarek," rýpla si do kolegyň modelka.

"A nejlepší je zasmát se sama sobě. Pózovačka, vyšpulit, vystrčit, zatáhnout a na špičky. Tak se to nosí, ne?" dodala vysmátá Kobzanová.

Modelka denně běhá, přátelé chválí i její pekáč buchet na břiše. "Běhám, běhám ve 30 stupních," vysvětluje tajemství štíhlé postavy. Horší je to prý s břišáky. "Já žádný buchty nemám. Jako ne, že bych je nechtěla, ale jaksi nejím, jak bych měla. Tohle spíš bylo dobrý světlo. To dělá zázraky," dodala Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám