Hlavní obsah
Článek

Loni navštívila Diana Kobzanová (42) se svou rodinou domovinu jen na krátkou dobu, letos zde ale tráví čtvrt roku. Nejkrásnější Češka roku 2001 měla proto příležitost vyrazit ke své dvorní lékařce estetické medicíny, kde podstoupila zkrášlovací proceduru.

Modelka a moderátorka si nechala píchnout pod kůži botulotoxin, ale nikoli do oblasti obličeje, jak bývá obvyklé, ale do podpaží. „Na to, že je výborný botox proti pocení, jsem přišla až v Česku, když jsem začala lítat se psem a s dítětem. Elle je rok a půl a je to náročný věk,” vysvětlila nám Kobzanová.

Kobzanová nejspíš půjde příkladem svým blízkým. „Jsem u nás doma takový pokusný králík. Tuším, že potom to absolvují všichni ostatní z mé rodiny,” říká Diana a nevylučuje, že půjde příkladem svému partnerovi Michaelu Frolíkovi, který podstoupí stejný zákrok. „Je klidně možný, že si taky dá říct. Dovedu si představit, že pro sportovce může být příjemné, že se vyhnou určitým nepříjemnostem. V létě to není o tom, že by člověk nedodržoval hygienické návyky, ale když je vedro a dusno, tak jsme na tom všichni stejně,” říká Kobzanová.

Diana se s dcerou a partnerem zdrží v Praze ještě měsíc. Za velkou louží ji ještě bude čekat dovolená na Floridě. Aplikace klobásového jedu do podpaží se jí tedy bude letos ještě hodit.

Související témata:
Botulotoxin

Reklama

Další články

Načítám