Hlavní obsah
Článek

Už jsme vás dnes informovali, že se do vztahu Diany Kobzanové (42) a Michaela Frolíka pokoušela vměstnat jistá Nicole Novotná, která v minulosti prošla náručí několika profesionálních sportovců a aktuálně by měla randit s hokejistou Vladimírem Sobotkou. Slíbili jsme, že vám přineseme reakci hlavní aktérky příběhu Diany Kobzanové, která konkurenci dravější kolegyně musela čelit v pro ženu křehkém období, kdy pod srdcem nosila svou nenarozenou dceru Ellu.

Na super.cz sliby plníme a zde je tedy Dianina reakce. „Slečna Novotná lže, nebo má ve svém věku velké problémy s pamětí. Já si přesně pamatuji, že před necelým rokem jsem si říkala, že taková ludra a jí podobná nemakačenka mi nestojí ani za špatnou náladu,” nechala se slyšet Diana Kobzanová.

Moderátorka a modelka úlet svého partnera zničila hned v zárodku. „Doma jsem to vyřešila velmi důrazně. A ano, není těžké si spočítat, že jsem v té době byla v jiném stavu,” říká Diana, která si se svým napraveným partnerem nyní užívá spokojený čas na Floridě. „Víc k tomu není co dodat, pro mě je to v tuto chvíli uzavřená záležitost,” říká Diana Kobzanová.

Reklama

Další články

Načítám