Hlavní obsah
Článek

Malá Vanesska má půl roku a už dva měsíce se její maminka, Česká Miss 2003 Lucie Hadašová (37), konečně vyspí. Taky už je z věčného pláče, kdy k sobě holčička nepustila nikoho než ji, a navíc se starala i o čtyřletou dceru Denisu, jako lunt.

"Při těhotenství jsem přibrala necelých deset kilo, přes deset už mám dole. Ale s tělem spokojená nejsem. Je takové rozměklé. Takže začínám aspoň s běháním. Vzala jsem si příklad z Diany Kobzanové (42), která vypadá po porodu skvěle, a půjčila jsem si domů běhací pás. Nic jiného než běhání v obýváku bych stejně nestihla. Na posilovnu nemám ani pomyšlení," vysvětlila Lucka, která nemá chůvu ani výpomoc v domácnosti, takže žije jako každá běžná žena na mateřské.

Hadašová je nadšená, že si k malé sestřičce našla okamžitě cestu i starší dcera. "Začali jsme s tím, že současně s miminkem se přivezly z porodnice i dárečky. A malou má moc ráda, je to strašně hodná holčička, aspoň vůči svojí sestřičce," řekla nám. Ovšem Vanesska moc hodné miminko nebyla. "Ještě dva měsíce zpátky jsem myslela, že si vytrhám vlasy. Nemohla jsem ani nic uvařit, vůbec ji na chvilku položit. Když jsem ji neměla u prsu, pořád plakala," svěřila.

Protože starší Deniska je krásná holčička, zajímalo nás, zda Lucka nepomýšlí posunout dceru do světa dětského modelingu. "Šla jednu přehlídku plavek a líbilo se jí to, ale úplně nevím. Asi bych ji mohla přihlásit do nějaké dětské agentury. Ale takových dětí je spousta a spíš ji nechám užít si dětství. Až bude v pubertě, uvidí se, co si vybere," soudí Hadašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám