Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aniž by si toho všimla média, tak Diana Kobzanová (42) stihla sbalit úspěšného hokejistu NHL Michaela Frolíka, přijít s ním do jiného stavu, odnosit dítě, porodit a vrátit se opět do původních rozměrů. Kdyby se po delší pauze objevila blonďatá gazela ve společnosti, tak by na ní nikdo nepoznal, že prošla tak významnou životní změnou a stala se maminkou.

Na svůj profil na sociální síti modelka o víkendu umístila čerstvou fotku, na které pózuje ve sportovním úboru. Je vidět, že na jejím těle není ani gram tuku navíc a po vypouklém těhotenském bříšku není ani památky. „Mám teď stejnou váhu jako v osmnácti,“ svěřila se Super.cz s úsměvem Diana.

Kobzanová aktuálně pobývá v kanadském Winnipegu, kde její partner hraje za hokejový tým Winnipeg Jets. Během těhotenství Diana příliš nenabrala na váze. Do osmého měsíce těhotenství ještě běhala na páse a v devátém měsíci na něm aspoň trénovala chůzi. Proto si ani nemusela pořizovat speciální těhotenskou módu. „Neměla jsem pocit, že musím vypadat jako skříň,“ vzpomíná s humorem sobě vlastním na těhotenství Kobzanová.

Reklama

Další články

Načítám