Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dianě Kobzanové (42) to s novým přítelem, hokejistou Martinem Frolíkem, klape. "Funguje to, ale pro mne je to trochu náročné. Od doby, kdy jsme se viděli naposledy, tak jsem snad ještě nevylezla z letadla. Na druhou stranu si v tomhle cestovním zápřahu nestihneme jít na nervy," míní Diana.

Poznala už i celou partnerovu rodinu, ale zatím ho seznámila jenom s maminkou. "Čím později se to přihodí, tím lépe. Jsme poněkud zvláštní rodina, tak se bojím, aby neutekl. Můj taťka je trošku strašidelnější. Je trochu prudká, nervóznější povaha. Mívá občas nepříjemné otázky. Pro chlapa, který bude vedle mne, bude můj táta nechci říct neoblíbený, ale má přirozený respekt. Lidé se ho někdy i trochu bojí. Sama jsem na to zvědavá, jak to všechno proběhne," svěřila se Super.cz se svými obavami.

S Dianou jsme se potkali na párty džínové značky a připadalo nám, že trošku přibrala. "To ne, ale hodně běhám, jsem možná trošku nafouklá. Ale džíny nosím pořád číslo dvacet sedm. Deset let vypadám pořád stejně a byla bych ráda, kdyby to ještě dvacet let vydrželo. Ale v tomhle je pánbůh a příroda spravedlivá a všechny nás to čeká," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám