Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (42) je za každou cenu originální a pokaždé svým působením nějak šokuje. Její nejnovější počin ale vyrazil dech i jí samotné.

Diana se stala patronkou nového benefičního projektu Lady Plus Club a její vlasy musely pryč. Maskéři jí vytvořili na hlavě umělou pleš a modelka na několik hodin dostala příležitost částečně se vcítit do kůže pacientky, která během chemoterapie přišla o vlasy. Projekt si klade za cíl upozorňovat a pomáhat v problematice spojené s prevencí rakovinových onemocnění ženských orgánů. „Nebudu lhát a rovnou přiznám, že jsem se bála, jak budu vypadat. Upravené vlasy jsou šperkem ženské krásy,“ prozradila Diana, která si prý vůbec nedovede představit, že by přišla o vlasy a obočí.

Modelka se nám během focení svěřila, že dělá vše proto, aby riziko onemocnění co nejvíc eliminovala. „Patřím mezi ženy, které se připomenou a dojdou na preventivní kontrolu, a tak mě mají doktoři rádi," říká Diana a jedním dechem dodává: „Každý by měl aspoň jednou do roka k lékaři zajít. U žen je podle mě návštěva gynekologie a sono prsou samozřejmostí. Fanynky opalování by rozhodně neměly vynechat kontrolu pih."

Dianiny zcela „obnažené“ snímky má na svědomí přední český fotograf Jan Tůma, který pro projekt Lady Plus Club ve stejných pózách nafotil i Českou Miss 2010 Jitku Válkovou. „Diana je velký profík, i když si na focení s sebou přivedla doprovod v podobě malého synovce a neteře, kteří se v ateliéru hravě postarali o rozruch, zvládla do snímků vnést emoce, jako je bolest i naděje,“ uvedl Tůma.

Reklama

Další články

Načítám