Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (42) je svobodná a bez závazků. Nic jí nebrání v tom plně se věnovat práci. Jako modelka je opět rozjetá jako nadzvuková stíhačka. Poté, co nás omámila v kampani na luxusní spodní prádlo, nafotila do aktuálního čísla magazínu Harper's Bazaar sexy fotky. Na některých snímcích je oblečená jen do šperků.

„Diana je velmi tvárná a výrazná, na focení bižuterie ideální," nechala se slyšet šéfredaktorka dámského magazínu Barbara Nesvadbová (49) a jedním dechem dodala: „Navíc má Diana nejlepší nohy v Čechách, tak se nám pro tuto věc skvěle hodila."

Diana se tvářila dost skepticky, když se dozvěděla, že jí na focení budou vlasy kudrnatit. Nakonec ale zarytou vyznavačku sportovního stylu její glamour look mile překvapil. „Dostala jsem dokonce pochvalu od mé kadeřnice Blanky Haškové. Prý jsem konečně dorostla do vln," směje se Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám