Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a Miss České republiky 2001 Diana Kobzanová (42) se vrací do rádia Frekvence 1, kde v odpoledním vysílání věnovaném sportu vystřídá dosavadního moderátora Aleše Valentu (39). Kobzanová bude od ledna uvádět pořad Sportbar a na opětovnou práci v rádiu se těší. Valenta ovšem na vlnách také nekončí, jen získá prostor v ranních hodinách.

„Sportovní pořad je pro mě novinka, ale už teď můžu říct, že to nebude úplná klasika - rozbory sportovních utkání ode mě nikdo nečeká,“ prozrazuje Kobzanová na co se posluchači mohou těšit a se smíchem doplňuje: „Na druhou stranu, to by bylo moudré.“

Důvodem změn je údajně hlavně stále větší vytížení Aleše Valenty v jeho podnikatelské činnosti, a tak se náš bývalý olympijský vítěz domluvil s vedením na jiném vysílacím čase. Pravidelně se tak od ledna budou jeho sportovní rubriky a sportovní zpravodajství objevovat mezi pátou až devátou hodinou ranní v pořadu Česko v přímém přenosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám