Hlavní obsah
Článek

Už přes měsíc uléhá Diana Kobzanová (42) večer sama a společnost jí dělá maximálně její fenka Mia. Dianu dělí s jejím přítelem Štěpánem celý oceán a vypadá to, že se spolu hned tak neshledají. Moderátorka měla odcestovat za svým partnerem do jejich druhého domova na Floridě, ale krátce před odletem onemocněl její tatínek.

„Potýkám se se zdravotním problémem důležitého člena rodiny, a tak se o něj musím starat. Musím být tady. Vypadá to, že se to zlepšuje. Lidi zkrátka nemládnou," svěřila se nám Kobzanová na vánočním večírku kliniky plastické chirurgie docenta Jana Měšťáka.

„Štěpán už je tam a já za ním měla následně dorazit. Bohužel se před třemi týdny stalo to, co se stalo, a já jsem tady na to sama," říká.

Jelikož tamtamy v českých kuloárech bubnují velmi rychle, už teď začaly kolovat drby, že se moderátorka se svým partnerem rozešla. Zajímalo nás tedy, jak se věci mají. „Oni lidi toho hrozně moc nakecají. Jsem ráda, že se vždycky o sobě dozvím něco novýho. To mě ubezpečí, že stále žiju. Mám úplně jiné starosti a myslím si, že by se každý měl starat sám o sebe. V tuto chvíli popřeju všem hlavně zdraví," uzavřela naše povídání na vánočním večírku Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám