Hlavní obsah
Článek

Člověk by řekl, že si bude Diana Kobzanová (42) po rozpadu tříletého vztahu užívat single život plnými doušky. Ale ne tak docela. Poté, co se provalilo, že je svobodná, tak k ní lidé naopak začali projevovat hlubokou lítost.

„Jezdím do práce na kole. Nevejde se mi do výtahu, a tak ho tahám do šestého patra na rameni. Soused už se mi nabídnul, jestli ho nechci dávat k nim do sklepa. A prý kdybych potřebovala pomoct s něčím, tak můžu kdykoli zavolat,“ kroutí hlavou Diana nad nezvyklou ochotou lidí ve svém okolí.

Historek, kdy se na svobodnou bezdětnou jednatřicetiletou majitelku psa dívají jako na úkaz z vesmíru, je víc. „Kolegyně v práci mi říkala, že je určitě hrozný, že jsem na psa sama. ´Je to záhul, zkombinovat to s prací, viď?´ a tak na mě koukala, jako že je jí mě líto,“ nevěřícně a lehce pobaveně vypráví story ze svého svobodného života Diana.

A ještě jedna hořko-vtipná historka na závěr: „Koupila jsem si takový malý ohniště. Normálně ti to dovezou v krabici a nazdar. Pan majitel firmy mi ho smontoval, ještě než ho přivezl. Asi čte bulvár.“

Související témata:
Lítost

Reklama

Další články

Načítám